Matematik
ligning
02. oktober 2005 af
Mufti (Slettet)
Er der ikke nogen der vil hjælpe mig med en opgave?
Jeg ved ikke hvad de mener, eller hvad jeg skal gøre:
Undersøg om -2 er rod i polynomiet
p(x) = x`3 + x`2+ x + 6
Skal jeg trække x udenfor en parentes?
Eller sætte -2 på x's plads?
hilsen Mufti
Jeg ved ikke hvad de mener, eller hvad jeg skal gøre:
Undersøg om -2 er rod i polynomiet
p(x) = x`3 + x`2+ x + 6
Skal jeg trække x udenfor en parentes?
Eller sætte -2 på x's plads?
hilsen Mufti
Svar #2
02. oktober 2005 af Mufti (Slettet)
menner du
-2`3 + -2`2 -2 +6 = 0
-8 + 4 - 2 + 6 = 0
0 = 0 V
-2`3 + -2`2 -2 +6 = 0
-8 + 4 - 2 + 6 = 0
0 = 0 V
Svar #4
02. oktober 2005 af Mufti (Slettet)
ååååh, okay.
tusind tak for hjælpen, jeg skylder dig én!
venlig hilsen mufti
tusind tak for hjælpen, jeg skylder dig én!
venlig hilsen mufti
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
