Matematik

Hvad gør jeg her? :)

25. februar 2013 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

har denne opgave er jeg er gået i stå i :)

1 - 1/x = 2/x^2

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2013 af mathon

 

                              multiplicer med x2 på begge sider


Svar #2
25. februar 2013 af Basseluft (Slettet)

1x^2 - 1x^2/x^3 = 2x^2/x^4 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2013 af mathon

 

 

                                            1 - (1/x) = (2/x2)

                                             (1 - (1/x)) x2 = (2/x2) x2

                                             (x2 - x) = 2

                                             x2 - x - 2 = 0 ...........


Skriv et svar til: Hvad gør jeg her? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.