Matematik

Ligning - x + 3 x = 48

25. februar 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan løses denne ligning

 

x + 3 x = 48
 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2013 af NejTilSvampe

x + 3x = 4x


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

x + 3x  = 48

4x = 48

x = 48 / 4 = ..


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2013 af LeonhardEuler

Du samler x på den ene side:

x+3x=48

4x=48

For at finde x, dividere du 4 med 4x/4= x og 48/4=12. For hvis du gør noget på den ene side, skal du gøre det samme med den anden side.

4x/4=48/4

x=12


Skriv et svar til: Ligning - x + 3 x = 48

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.