Matematik

integralregning

02. marts 2013 af dejlige (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej

Jeg er i gang med en matematik opgave om integral regning og jeg er gået i stå i følgende opgave:

Bestem i hvert af følgende tilfælde den stamfunktion til f(x), der går gennem det angivne punkt:

g(x)=10/x, x>0               P(e,7)

Hvad skal jeg bruge x>0 til?

 

Håber i kan hjælpe!


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2013 af mathon

   til definitionsmængden Dm(F)
   for

                                                              F(x) = y = 10•ln(x) + k    x>0


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2013 af nielsenHTX

kravet x>0 sikre at g(x) har en stamfunktion i det så er g(x) kontinuert.


Svar #3
02. marts 2013 af dejlige (Slettet)

Dvs. Når jeg skal regne stykket ud skal jeg undlade x>0??

Brugbart svar (1)

Svar #4
03. marts 2013 af mathon

#1


   til definitionsmængden Dm(G)
   for

                                                              G(x) = y = 10•ln(x) + k    x>0

    med restriktionen x>0
    dvs
             kun x-værdier større end 0 = det modsatte af "jeg skal undlade x>0"


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.