Matematik

Hjælp med dette

05. marts 2013 af MSEP (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen,

Har dette for lektie, håber der nogle der kan forklarer mig hvordan jeg gør.

Det er om eksponentielle ligninger:

Det lyder sådan her:

Andersens løn er i dag 140 kr. i timen, og den stiger med 2% pr. år. Bertelsens løn er i dag 160 kr. i timen, og den stiger med 1,5% pr. år.

Efter hvor mange år (helt tal) tjener andersen mere end bertelsen?

 

Hjæælp!

Matematik c - hhx

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opskriv udtryk for de personers lønninger udtrykt ved antal år x efter i dag.

A(x) = ....

B(x) = ....

Løs nu ligningen A(x) = B(x) .


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med på tråden.


Skriv et svar til: Hjælp med dette

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.