Matematik

Har jeg overset noget ?

06. marts 2013 af oliver470 (Slettet) - Niveau: B-niveau

2 hoveder tænker bedre end et ;)
Ville se om der var ind der have ris/ros til min aflevering.
Er klar over at der mangler en opgave - men der arbejder jeg på :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opg 552 er korrekt.

Opg 557 er forkert. Hvis du har ligningen

a + 4b = [-4 ; 1]

hvordan kommer så ligningerne

a1 + 4b1 = 11

a2 + 4b2 = 19

ud af det?

Opg 561 er ikke løst.

Opg 567 ser rigtig ud.

Opg 573 blev løst i en anden tråd her. Resultatet er korrekt.

Opg 623. Ligningerne 1: har vist en tastefejl.

Et par steder skriver du læser og læsning istedet for løser og løsning.


Svar #2
07. marts 2013 af oliver470 (Slettet)

Tak for response :)


Skriv et svar til: Har jeg overset noget ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.