Matematik

find m i denne ligning

10. marts 2013 af Chafila (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej studieportalen.

 

Jeg har nu længe siddet og kan simpelthen ikke finde ud af at finde M i denne ligning: 27= 45*M^0,25

 

Håber i kan hjælpe.

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2013 af LeonhardEuler

Isolere M

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. marts 2013 af mathon

 

                                                       45M1/4 = 27

                                                       M1/4 = (27/45) = (3/5) = 0,6

                                                       M = 0,64 = 0,1296

                                                      


Skriv et svar til: find m i denne ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.