Matematik

reducering,

11. marts 2013 af avengers (Slettet)

jeg har et spørgsmål til en opgave om reducering,

hvordan reduceres x1,5 * x3, ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt potensregneregler, an · am = an+m .


Svar #2
11. marts 2013 af avengers (Slettet)

tak,,


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2013 af LeonhardEuler

x1,5*x3 = x4,5

Pga. ab*a= ab+c


Skriv et svar til: reducering,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.