Kemi

enzymkoncentration

12. marts 2013 af diamante (Slettet)

hej jeg kan simpelthen ikke finde ud af nedenstående soørgsmål, håber meget på at der ernogen der kan hjælpe.

SPØRGSMÅL: Ved analyse af en plasmaprøve er målt en absorbansændring på |deltaABS|/tid = 0,13  min^1

Beregn enzymkoncentrationen når:

epsilon = 6220 L/(mol*com)

d = 1 cm

 plasmafraktion =0,03

 

 

HJÆLP HJÆLP !


Brugbart svar (3)

Svar #1
16. marts 2013 af ansigtet (Slettet)

måske du sku prøve at kigge på lambert beers lov :D


Skriv et svar til: enzymkoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.