Fysik

Fysik gitterkonstant

12. marts 2013 af willerboy (Slettet)

Har fået en fysik rapport for, men jeg kan ikke se, hvordan jeg skal udregne denne opgave, så lidt hjælp vil virkelig godt.

Vedhæftet fil: opg fysik.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad har du selv gjort dig af tanker?


Svar #2
12. marts 2013 af willerboy (Slettet)

man skal hvis bruge tangens i -1 andet ved jeg ikke


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. marts 2013 af mathon


 
                                       xn
                sin(θn) =  -------------          
                                √(L2 + xn2)


                 d • sin(θ1) = 1 • λ

                 d = (1 / sin(θ1)) • λ

                 √(L2 + x12)
          d =  -------------- • λ
                         x1

                 √((3,4 m)2 + (0,136 m)2)
          d =  ------------------------------ • (400 nm)
                              0,136 m



           

                
                

              


Skriv et svar til: Fysik gitterkonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.