Matematik

Ligning

13. marts 2013 af hjælplillemig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig svært ved at løse denne ligning. Er der nogen der kan hjælpe?? 

10 = 0,008x2


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af mette48 (Slettet)

gang med 1000 på begge sider

det med 8 på begge sider

og tag derefter kvadratroden på begge sider, husk ± der er 2 løsninger


Svar #2
13. marts 2013 af hjælplillemig (Slettet)

Det forstår jeg ikke.
Kommer det ti at se sådan her ud så?

10.000 = 125 = 11,180

0,064 = 0,008  = 0,089


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. marts 2013 af inger91 (Slettet)

1) divider 0,008 på begge sider

2) Tag derefter kvadratroden på begge sider

3) så har du dit x = 35,35533906

 

10=0,008x2

10/0,008 = 0,008x2

√(10/0,008) = x

35,35533906 = x


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.