Matematik

Giver ingen mening

14. marts 2013 af Nilysberg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

 

Jeg skal beregne Sin(A) og det gør jeg på følgende måde:

 

Sin(A) = sin(C)/c*a

Indsætter de kendte værdier:

Sin(A) = sin(60)/2,4*2,7

Sin(A) bliver så 0,97 og det giver jo ingen mening da det er en vinkel jeg skal finde, hvad gør jeg forkert???

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Du mener vel, at du skal beregne A ud fra den formel, du skriver?

I så fald skal du lige bruge, at

sin(A) = 0,97 <=> A = sin-1(0,97)


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. marts 2013 af mathon

 

                       

                                             sin(Aspids) = sin(180º - Aspids) = 0,974279

 

                                             Aspids = sin-1(0,974279)

 


Svar #3
14. marts 2013 af Nilysberg (Slettet)

så når man bruger sin-1 så er det for at finde vinkler? :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. marts 2013 af Jerslev (Slettet)

#3: Jeps - eller for at finde den størrelse, der står "inde i sinus".


Svar #5
14. marts 2013 af Nilysberg (Slettet)

Mange tusind tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Giver ingen mening

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.