Matematik

Beregn integralet

14. marts 2013 af ronaldine (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle mennesker. 

Jeg har en integrale opgave, som skal løses uden hjælpemidler.

Da det er laaaaang tid siden, at vi har haft om integraler, er jeg 

på hel bar bund. Jeg sørger derfor hjælp og forklaring til den

opgave, som er vedhæftet nedenunder.

 

På forhånd tusinde tak

Vedhæftet fil: opgave 2.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Find en stamfunktion til funktionen 8x3 og indsæt så integralets grænser i stamfunktionen. Repeter relevante afsnit i din bog.


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. marts 2013 af mathon

 

=          2•[x4]12 = 2 • (24 - 14) = 2 • (16 - 1) = 30


Svar #3
14. marts 2013 af ronaldine (Slettet)

Tusinde tak for jeres altid gode hjælp #1 og #2


Skriv et svar til: Beregn integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.