Studievalg og videregående studie

Marketing, Branding, Pr og Product Placement

14. marts 2013 af HeyManImDan (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle

Jeg blev student i sommers og har siden da ville læse noget omkring marketing efter mit sabbartår.

Efter nogle måneder faldt jeg over uddannelsen: Markedsføringsøkonom. Lige noget for mig tænkte jeg. Jeg kunne læse den på engelsk, herefter bygge på, så jeg fik en professionsbachelor i International Sales and Marketing Management og på længere sigt få en erhversøkonomisk kandidat med specialicering i International Marketing. Jeg har siden været helt sikker på, at det var den jeg skulle læse fordi det lød super spændende og det var det jeg vil arbejde med.

På det sidste har jeg så læst noget mere omkring marketing og er blevet meget i tvivl, når det kommer til det rigtige valg af uddannelse..

 

Sagen er den, at jeg brænder inderligt for at arbejde med Marketing, Branding, Pr og Product Placement. Mit drømmejob er at arbejde i hos Puma eller Google, hvor jeg arbejder indenfor ovenstående områder. Nu er jeg så blevet helt i tvivl om det er den rigtige uddannelse jeg har sat mit hoved efter. Den kommer jo ind på Marketing, men hvad med det andet? Jeg har læst / snakket med studievejledere og er simpelthen sådan i tvivl.

Jeg har ledet efter lignede uddannelser, som måske dækker de fire områder mere, dog uden held.

Er det nogen der har nogle ideer til andre uddannelser, som dækker områderne? Helst på engelsk, så mine internationale muligheder bliver bedre.

Muligvis er der uddannelseskonsulenter man kan kontakte, som kan svare på, om vi her i Danmark har uddannelser, som giver viden / teori mm. indenfor alle fire områder?

 

Mange tak på forhånd.

Vh Daniel

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. marts 2013 af Weezer (Slettet)

Hvis du gerne vil have en kandidat i international marketing, lyder det som lidt af en omvej.

Det meste oplagte vil være at tage en bachelor i på i erhversøkonomi, og derefter tage en kandiddat i international Marketing. 

Jeg tror nu nok du skal komme til at arbejde med branding, pr osv. på kandidaten, da disse områder høre jo også under marketing. 


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. marts 2013 af MaibritG

Jeg vil også umiddelbart mene, at den nemmeste vej var, at læse en HA, måske en HA Design, og så vælge at læse cand. merc. "marketing og innovation" eller cand. merc. "international business and marketing".

 
- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #3
17. marts 2013 af HeyManImDan (Slettet)

Hej.
Tusind tak for svarene.
Kunne godt finde på, at læse HA.
Som markedsføringsøkonom har man merit til HA, så man kan læse den på halvandet år efter man har læst markedsføringsøkonom. At hoppe direkte på HA er ikke noget for mig. Det er et meget teknisk og
Matematisk studie og man har ikke marketing på HA.

Cand. Merc er som sagt det jeg går efter, fordi man netop kan specialisere sig inden for international marketing, leadership eller andet.

Er der andre bud?

Daniel

Brugbart svar (2)

Svar #4
17. marts 2013 af MaibritG

Her i Kolding arbejder HA'erne primært med erhvervsøkonomi og ikke teknisk matematik, og naturligvis indgår både organisations- og marketings-faget også. Jeg har vedhæftet HA Designs-fagstruktur:

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (2)

Svar #5
19. marts 2013 af Weezer (Slettet)

Jeg læser Ha i Aarhus, vi har markedsføring lige nu, og vi har det også næste semestre.

Hvis du vil have en kandidat, er du formendeligt nød til at tage en bachelor (med mindre der er en eller anden smutvej, jeg ikke lige kender til).

Det er rigtig du får 1,5 år merit for Ha som Markedsføringsøkonom, så det er naturligvis en mulighed. Markedsføringøkonom er dog i sig selv ikke så meget værd, da den ret overfladisk og ikke på særligt højt niveau. Så der skal nok brygges en del oven med på de ambitioner du har.

 

Iøvrigt vil jeg nok mene at det er en overdrivelse at kalde Ha for et meget teknisk og matematisk studie.


Svar #6
12. april 2013 af HeyManImDan (Slettet)

Hej Weezer.

 

Jeg tror det ender med at jeg tager Marketing Management (2 år) også herefter HA på 1 / 1.5 år og herefter en kandidat i International Branding, da jeg gerne vil arbejde med det og product-placement..

 

Det var måske de forkerte ord at bruge, da jeg beskrev HA. Jeg har bare hørt, at det er den retning studiet går. Matematik er ikke et problem for mig, jeg er bare ikke så glad for det.

Nu ender jeg så med at blive nød til at tage HA'en på enten et år eller halvandet, hvilket jeg tager til den tid. Vigtigst for mig er bare, at jeg har adgang til en cand. merc, hvilket jeg får, hvis jeg læser HA'en.

Grunden til, at jeg tager Markedsføringsøkonomen først, er fordi jeg gerne vil have om hovedområdet Marketing. Jeg er godt klar over den er bred, men den gennemgår de punkter, som jeg syntes er spændende..

 

Tusind tak for svaret, fortæl endelig noget mere, hvis du har gode råd / andet.

 

Daniel


Skriv et svar til: Marketing, Branding, Pr og Product Placement

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.