Matematik
ligning
06. oktober 2005 af
zoltan (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe med den her.
Jeg kan ikke se mig ud af den.
to linier l1 og l2 er bestemt ved ligningerne
l1: tx-(t+1)y = 5
l2: (t+3)x+(3t-1)y = 10
a) hvilke værdier kan t antage når l1 og l2 kun må have et punkt fælles ?
b) hvilke værdier skal t have, for at de to linier er parallelle, men ikke sammenfaldende ?
Jeg kan ikke se mig ud af den.
to linier l1 og l2 er bestemt ved ligningerne
l1: tx-(t+1)y = 5
l2: (t+3)x+(3t-1)y = 10
a) hvilke værdier kan t antage når l1 og l2 kun må have et punkt fælles ?
b) hvilke værdier skal t have, for at de to linier er parallelle, men ikke sammenfaldende ?
Svar #1
06. oktober 2005 af zoltan (Slettet)
jeg lavede en fejl der var en rettelse ligningen er
l1: tx+(t+1)y = 5
l2: (t+3)x+(3t-1)y = 10
l1: tx+(t+1)y = 5
l2: (t+3)x+(3t-1)y = 10
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
