Matematik

reducering.

17. marts 2013 af raaambo (Slettet)

Jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave, da den er virkelig svær.

  (2a)3*    (4a).-2  *   (1/a)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2013 af Stats

2a3·4a-2·1/a=

2a3·4/a2·1/a=

8a3/a2·1/a=

8a3/a3=

8

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Dit resultat er ikke korrekt. Det er vigtigt at benytte parenteserne, som de står skrevet:

(2a)3 · (4a)-2 · (1/a) = 23 · a3 · 4-2 · a-2 · a-1 = 23-4 · a3-2-1 = 2-1 = 1/2


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. marts 2013 af Stats

#2

Rigtig min fejl. Beklager

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: reducering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.