Matematik

omskriv fremskrivningsformlen til tilbageskrivningsformlen.

18. marts 2013 af Blaugrana1 (Slettet)

Overskriften siger det hele. Vis hvordan fremskrivningsformlen omskrives til tilbageskrivningsformlen.

Kan ikke se mig ud af hvad de gør, ud over at jeg kan se antal terminer tilbageskrives ved at subtraktere.

På forhånd tak :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2013 af SuneChr

kn = ko·(1 + r)n          ⇔          ko = kn·(1 + r)- n


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. marts 2013 af peter lind

Der dividers med (1+r)n på begge sider af lighedstegnet samt bruger at 1/(1+r)n = (1+r)-n


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2015 af mrorker (Slettet)

:)


Skriv et svar til: omskriv fremskrivningsformlen til tilbageskrivningsformlen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.