Tysk

Oversættelse af 8 sætninger

20. marts 2013 af HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Er der nogen, som vil rette min oversættelse? :)

Hilsen Sarah 

- Jeg har oversættet fra dansk til tysk.

 

1. Er besucht seine Mutter.

2. Er spielt mit seinen Freunden.

3. Angela versteht nicht seinen Vater.
4. Willy sender sin onkel et kort.   --> Vil i hjælpe mig med at oversætte denne? :)
5. Seine Schwester trinkt seine Cola.
6. Seine Schwester trinkt sein Cola.
7. Der Löwe seine Junge gefüttert.
8. Er hat sein Geld in der Tasche.

På dansk lyder det sådan;

1. Han besøger sin mor

2. Han leger med sine venner.

3. Angela forstår ikke sin far.

4. Willy sender sin onkel et kort

5. Hans søster drikker sin cola.

6. Hans søster drikker hans cola.

7. Løven fodrer sine unger.

8. Han har sine penge i lommen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2013 af Limederf (Slettet)

Er det virkelig tysk på B-niveau?


Svar #2
20. marts 2013 af HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (Slettet)

Nej :)


Svar #3
20. marts 2013 af HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (Slettet)

??? :/


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. marts 2013 af Tyskfødt (Slettet)

1. Er besucht seine Mutter.

2. Er spielt mit seinen Freunden.

3. Angela versteht nicht seinen ihren Vater.
4. Willy sender sin onkel et kort.   --> Vil i hjælpe mig med at oversætte denne? :) = Willy schickt seinem Onkel eine Karte
5. Seine Schwester trinkt seine ihre Cola.
6. Seine Schwester trinkt seine Cola.
7. Der Löwe füttert seine Jungen gefüttert.  Das Junge = dyreunge     der Junge = drengen  flertal er ens i begge betydninger = die Jungen

  8. Er hat sein Geld in der Tasche.


Svar #5
20. marts 2013 af HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (Slettet)

Tusind tak :)

 


Skriv et svar til: Oversættelse af 8 sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.