Kemi

hjælp her

22. marts 2013 af LW09 (Slettet)

Enheden er regnet i L/mol*cm og det skal omregnes til mol hvordan gør jeg det?

                      C = 0.00002678571429


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2013 af ChemistryIsKey

Du skal gange enheden med cm og derefter dividere med L for til sidst at tage den reciprokke værdi. Altså

     L / (mol · cm) · cm = L / mol

og herefter divideres med L

     (L / mol) / L = (L / mol) / (L / 1) = (L · 1) / (mol · L) = 1 / mol

og herefter tages den reciprokke værdi

     (1 / mol)-1 = mol / 1 = mol

Du skal selvfølgelig kende både antal liter og cm for at kunne 'omregne' til denne enhed :)


Skriv et svar til: hjælp her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.