Matematik

Opskrive differentialligning

27. marts 2013 af Px (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej tjek vedhæftet fil, jeg kan desværre ikke komme videre med opgave 2 -3 ? 

en der måske kunne give et hint ? eller hjælp

Vedhæftet fil: lol.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2013 af mathon

                      

          

     generelt:

                        x(t) = A • cos(ω•t + φo)        ω = 2π • f = 2π / T

                        v(t) = dx/dt = -ωA • sin(ω•t + φo)

                        a(t) = dv/dt = -ω2A • cos(ω•t + φo) = -ω2 • x

     specifikt
                       ω2 = k / m

                       Ffjeder = -k • x = -(m • ω2) • x = -(m • ω2) • A • cos(√(k/m)•t + φo)

                   

                       


Svar #2
27. marts 2013 af Px (Slettet)

hmm det har jeg lavet, det mere til opgave 2-3 er det , det du mener ? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Opskrive differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.