Fysik

Finde accelerationen.

29. marts 2013 af Emad0008 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En bil bremser på 6 meter ved 30 km/t. 

Hvad er den negative acceleration?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2013 af mathon

 

        30 km/h = 8,333 m/s

                                                     2 • a • Δs = v2 - vo2           som for  v = 0
        giver
                                                     a = -vo2 / (2 • Δs)

                                                     a = -(8,333 m/s)2 / (2 • (6 m))


Svar #2
29. marts 2013 af Emad0008 (Slettet)

Tak.

 


Skriv et svar til: Finde accelerationen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.