Matematik

Bestemmelse af relativ tilvækst

01. april 2013 af Anne1241 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er den relativ tilvækst for denne funktion h(x) = 5 * 0,88x  

 

0,88-1 = -0,12 ? :) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. april 2013 af 123434 (Slettet)

1-0,88=0,12 absolut tilvækst

(1-0,88)/0,88*100 relativ tilvækst

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. april 2013 af JG0005 (Slettet)


Svar #3
01. april 2013 af Anne1241 (Slettet)

Tak! :) 


Brugbart svar (2)

Svar #4
01. april 2013 af lfdahl (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #5
01. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Den relative vækst (ikke tilvækst) kaldes osse rentefoden eller vækstraten

r = a - 1

Så i dit eksempel

h(x) = 5 * 0,88x er den relative vækst

-0,12

 


Skriv et svar til: Bestemmelse af relativ tilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.