Fysik

fysik opg

02. april 2013 af Lone110 (Slettet)

hej har den her fysik opgave som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal gribe an håber nogen der kan hjælpe

tusind tak :)

http://s9.postimg.org/pmr82prdb/opg_3.png


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. april 2013 af peter lind

Brug tilstandsligningen P*V= n*R*T

OpBrug dernæst at de totale kræfter i ligevægt er 0


Svar #2
02. april 2013 af Lone110 (Slettet)

okay men jeg har min T, n,R, og P hvordan jeg isolere V så den står alene


Brugbart svar (2)

Svar #3
02. april 2013 af lvr34 (Slettet)

ved

 

    P · V = n · R · T → V = (n · R · T) / P


Svar #4
02. april 2013 af Lone110 (Slettet)

kan man ikke sige

V=M/P

V=29Kg/kmol/28bar=1.0347m3

?


Brugbart svar (2)

Svar #5
02. april 2013 af peter lind

nej


Svar #6
02. april 2013 af Lone110 (Slettet)

V=(29*8314.3*303.15)/28=2610497.189m3

kan det passe eller har jeg lavet noget forkert ?

 


Skriv et svar til: fysik opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.