Matematik

Omregning

05. april 2013 af Linnese (Slettet)

Hej, jeg har skulle regne nogle tidpunkter for, hvor der er lavvande i følge en funktion. Og jeg har fået flg. tidspunkter: kl.05.31 og kl.18.7.

Men på vores ur, findes der ikke en tid, som hedder kl.18.7, hvordan omregner jeg det til et tidspunkt, som passer med et rigtigt tidspunkt, som man også kan aflæse på et køkkenur. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at der er 60 min på 1 time og 60 sek på 1 min.

0,31 time = 0,31 · 60 min = 18,6 min = 18 min + 0,6·60sek = 18 min 36 sek


Svar #2
05. april 2013 af Linnese (Slettet)

Mange tak!


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.