Matematik

ligninger

06. april 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

hej alle

her er der 2 ligninger som jeg ikke kan finde ud af

5x-2=5+4x

3•(2x-1)=7x


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. april 2013 af ChemistryIsKey

1)

     5x - 2 = 5 + 4x

     5x - 2 + 2 = 5 + 4x + 2

     5x - 4x = 7 + 4x - 4x

     x = 7

2)

     3 · (2x - 1) = 7x

     6x - 3 - 6x = 7x - 6x

     -3 = x

:)

     

     


Svar #2
06. april 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.