Matematik

Arealet af en vilkårlig trekant

08. april 2013 af Kamsteg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Formelen lyder T = 1/2 = a*b*sin C

Hvordan ville man bevise og forklare denne på samme tid?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2013 af mathon

   Formlen lyder

                                T = (1/2) • b • hb = (1/2) • b • a•sin(C) = (1/2)•a•b•sin(C)


Svar #2
09. april 2013 af Kamsteg (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Arealet af en vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.