Matematik

koordinatsystem

09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)
hjælp!
Koordinatsystem begrænses trekant ABC af linierne:
l: y=x-4
m: y=-x-2
n: x= 5.

Hvad skal jeg gøre når der bare står x foran? eller -x?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

det er det samme som 1x og -1x

Svar #2
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

okay! men hvad er det så jeg skal finde på y aksen?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

i l skal du finde -4, og i m skal du finde -2 ...
Men altså du har fundet ud af, at du skal tegne nogle linjer? ik?
y=ax+b
a er hældnings tallet, og b er skæring på y-aksen.. det vil altså sige, at linje l skærer yaksen på -4, og har en hældningskoefficient på 1 .. og derudfra skal du tegne den linje!

Svar #4
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

nu tror jeg at jeg har fattede det. tak skal du have!

Svar #5
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

Når der står - skal nej så gå op eller ned? det samme med +.
går + ned af eller op af.

Svar #6
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

den* ikke ''nej''.

Svar #7
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

??

Brugbart svar (0)

Svar #8
09. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

+ går du op, - går du ned

Svar #9
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

tusinde tak.

Svar #10
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

og når der ikke såtr noget foran?
hvad er det så?

Svar #11
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

står*

Brugbart svar (0)

Svar #12
09. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

når der ikke står noet foran menes der +, hvilket er opad

Svar #13
09. oktober 2005 af Julieb (Slettet)

okay. har jeg også lavet på tegningen så det var meget godt.
tak skal du have.

Skriv et svar til: koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.