Matematik
Ligning
09. oktober 2005 af
malikz (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med følgende opg.
D(p)= 50- 0.5 p og S(p)= 5+4,5
Skal jeg sætte dem lig med hinanden og løse ligningen, hvordan gør jeg det?
D(p)= 50- 0.5 p og S(p)= 5+4,5
Skal jeg sætte dem lig med hinanden og løse ligningen, hvordan gør jeg det?
Svar #1
09. oktober 2005 af jgthb (Slettet)
det ved du nok bedre, da du sidder med opgaveformuleringen. du kunne jo prøve, at skrive den her. men du skal skynde dig, hvis jeg skal hjælpe. jeg går om lidt
Svar #2
09. oktober 2005 af malikz (Slettet)
Markedet for varen Q er bestemt ved følgende efterspørgels - (D). udbudsfunktion (S):
D(p)= 50- 0.5 p og S(p)= 5+4,5
Bestem ligevægtsmængde og pris og afbild vis denne ligevægt i et diagram med mængden ud af x aksen og prisen ud af y
D(p)= 50- 0.5 p og S(p)= 5+4,5
Bestem ligevægtsmængde og pris og afbild vis denne ligevægt i et diagram med mængden ud af x aksen og prisen ud af y
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
