Matematik

A b c andengradsligninger

14. april 2013 af Emmer1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

jeg skla løse denne opgave

Bestem toppunktet for parablen, givet ved:

3x^2+3x

Men hvilke led er a b og c?

Mit gæt er:

x^2 =a
3x = b
3 =c
 men jeg kan ikke få det til at passe :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2013 af mathon

                f(x) = ax2 + bx + c

                f(x) = 3x2 + 3x

     a = 3
     b = 3
     c = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2013 af Maksilkemi (Slettet)

a=3
b=3
c=0


Skriv et svar til: A b c andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.