Matematik

246,3 = b * 0,933 ISOLERING

18. april 2013 af Bobsburgers (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan isolere b? 

246,3 = b * 0,933


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2013 af Sapfort (Slettet)

Hvorfor går du på b-niveau?

246,3/0,933 = b


Svar #2
18. april 2013 af Bobsburgers (Slettet)

Tvang.... Tak ;-)


Svar #3
18. april 2013 af Bobsburgers (Slettet)

HOV. Det var 0,933


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2013 af Sapfort (Slettet)

Så er det:
246,3/0,933 = b


Svar #5
18. april 2013 af Bobsburgers (Slettet)

Thank you!


Skriv et svar til: 246,3 = b * 0,933 ISOLERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.