Matematik

f(x)=3190/1+29.5*e^−0.113*x,≥ 10

20. april 2013 af cillebaek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 
Jeg har lidt problemer med den her opgave som lyder: 

Vægten af en industrikylling af en bestemt race kan med god tilnærmelse beskrives ved modellen

f(x)=3190/1+29.5*e^−0.113*x,≥ 10

Hvor f(x) angiver vægten i gram, og x angiver antal dage efter udklækningen.

b) Kyllingen bliver slagtet, når den har nået en vægt på 2500 gram.

Men skal jeg bare gøre sådan her  

f(2500)=3190/1+29.5*e^−0.113*x,≥ 10

(Jeg arbejder i cas og den vil ikke accepter det er der nogen der også ved hvordan jeg gør det??) 

c) Bestem væksthastigheden for kyllingens vægt 15 dage efter udklækningen.

 

Håber der er en der kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2013 af SuneChr

Vi har


Svar #2
21. april 2013 af cillebaek (Slettet)

arhhh okay mange tak :) 


Skriv et svar til: f(x)=3190/1+29.5*e^−0.113*x,≥ 10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.