Matematik

Fordoblingskonstant

21. april 2013 af Peterachr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en opgave, hvor jeg skal forklare fordoblingskonstanten. Jeg kan bare ikke finde ud af hvorfor den pludselig hedder f(11)=2*12 ? f(11)=24 nederst i ligningen. Nogen der kan hjælpe mig? 


 

Her er hele ligningen. 

f(3)=12

 

f(x+t2)=2*f(x)
f(3+8)=f(11)
f(11)=2*12 ? f(11)=24


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2013 af JanieJones (Slettet)

Jeg tror bare du skal skrive at når x øges med 8 så fordobles funktionen :) Men er ikke helt sikker

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2013 af SuneChr

Fordoblingskonstanten, h, er det man skal lægge til x0 for at funktionsværdien i x0 dobles.

2 · f (x0) = f (x0 + h)


Skriv et svar til: Fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.