Matematik

Tabellen viser aldersfordelingen for de kvinder...

22. april 2013 af gr8 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Problemer med opgave a og b!

Kan ikke finde ud af det.. :(

BILLEDE AF OPGAVE ER UPLOADET!

 

 

Vedhæftet fil: opgave 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2013 af johs5 (Slettet)

Har du programmet Maple?


Svar #2
22. april 2013 af gr8 (Slettet)

Ja :) Men har kun brug for at vide opgave b nu :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2013 af johs5 (Slettet)

ok, her er der en lille vejledning. Kan variere lidt, da det er for den pakke til HJ-GYM. Bare søg på histogram i dokumentet http://www.hj-gym.dk/fileadmin/user_upload/Fag/Vejledninger/kogebog-udgave4b-25november2012.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2013 af Stats

Medianen er 32, (Direkte aflæsning).

P(X<37)=0.76, P(X>37)=1-0.76=0.24, (direkte aflæsning)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Tabellen viser aldersfordelingen for de kvinder...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.