Matematik

Bestem en forskrift for sammenhængen

23. april 2013 af kjijihuhj (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave...:-)

Grafen for en eksponentiel  sammenhæng har afskæringen 7,5 på y-aksen og går gennem punktet (5,8;310).
a. Bestem en forskrift for sammenhængen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2013 af peter lind

Der gælder f(x) = b*ax samt f(0) = 7,5   og f(5,8) = 310. Indsæt dette i funktionsudtrykket og du har 2 ligninger til bestemmelse af a og b


Svar #2
23. april 2013 af kjijihuhj (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for sammenhængen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.