Matematik

Bestem stamfunktion for f

02. maj 2013 af Mazzio (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved f(x)=2x3+6x2-4

Hvordan bestemmer man en stamfunktion til f ?

Og hvordan bestemmer man den stamfunktion F til f, hvor grafen for F går gennem punktet (2,10)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2013 af lvr34 (Slettet)

stamfunktionen til f(x) = 2x3 + 6x2 - 4 er givet ved F(x) = ∫(2x3 + 6x2 - 4)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man skriver

F(x) = ∫ (2x3 + 6x2 -4) dx

Det er vigtigt her at angive, hvilken variabel, der integreres efter.


Skriv et svar til: Bestem stamfunktion for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.