Matematik

Medianen

03. maj 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har nogle problemer, med den her opgave.

Jeg skal finde Medianen, Q1 og Q3 af de her tal

3,1 - 5,1 - 12,3 - 14,1 - 31,9 - 33,5

 

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2013 af SuneChr

median  =  (12,3 + 14,1) / 2

         q1 =  5,1

         q3 = 31,9


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Nedre kvartil/under medianen

3,1, 5,1, 12, 3 Det midterst tal er q1

Her 5,1

Øvre kvartil/alt over medianen Det midterste tal er q3

14,1  31,9 33,5

Her 31, 9

 

 


Svar #3
03. maj 2013 af Aaby17 (Slettet)

Takker for hjælpen. I er nogle guttermennesker.


Skriv et svar til: Medianen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.