Matematik
Integraleregning - gør rede for betydningen af tallet 32/3, som er bestemt ved det negative integrale f(x) = 4x^3-16^x2+12x dx med rødderne 1 og 3.
Opg. 5.b i nedenstående sæt:
http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120531%202stx121%20MAT_A%20internetadgang.ashx
Jeg ved ærligt talt ikke, hvad det betyder - er der nogle, der kan hjælpe mig? :-)
Svar #1
06. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)
Det hedder integralregning, ikke integraleregning.
Det er oplyst, at
- 1∫3 f(x) dx = 32/3 .
Giv en geometrisk fortolkning af tallet. Det ses også, at grafen for f(x) ligger under x-aksen i intervallet [1;3] .
Skriv et svar til: Integraleregning - gør rede for betydningen af tallet 32/3, som er bestemt ved det negative integrale f(x) = 4x^3-16^x2+12x dx med rødderne 1 og 3.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
