Dansk

Dansk - skriftlig fremstilling

08. maj 2013 af salmaD (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Mandag, d. 13 maj er der dansk skriftlig fremstilling.. Jeg har meget svært ved at skrive en stil. Jeg får altid skriveblokering.... Mit problem er, at jeg aldrig kan komme på nogen ideer til, hvad jeg vil skrive om. Jeg har ikke så svært ved at formulere mig, og jeg har også fattet de forskellige genrer, og deres kendetegn.. Problemet er som sagt, at jeg ikke kan komme frem til, hvad jeg skal skrive om... Og hvis jeg har fået hjælp til en ide, kan jeg aldrig få det ned på papir... Nogen, der har nogen gode råd/ideer til, hvad jeg skal gøre??? :)

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2013 af chiqqa (Slettet)

Hej Stine 

Det kunne være en rigtig god ide, hvis du lavede en Brainstorm vedrørende emnet, hvor du bare samler alle dine ider til det du skal skrive om. Derefter laver du en disposition, hvor du beslutter dig for hvad du skal skrive om først og så videre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2013 af EmmaTB

Prøv at sætte et papir for computerskærmen og skriv uafbrudt i 2 minutter. Du må ikke lade være med at skrive, selv om du ikke ved, havd du skal skrive, du skal bare skrive vider, selvom det du skriver er ubrugligt. Når du tager papiret væk, har du skrevet en masse ting, og måske kan du bruge noget, af det du har skarvet til noget! Held og lykke!


Skriv et svar til: Dansk - skriftlig fremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.