Matematik

Redegør for dy/dx=ay*(M-y)

09. maj 2013 af Kibber112 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Redegør for metoder til løsning af følgende typer af differentialligninger:

dy/dx=b-a•y ,   dy/dx=a•y•(M-y)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2013 af umolich

Find det sted i bogen hvor de gennemgår løsningsformlen til differentialligninger af de to typer der, og skriv i stedet hvis der er nogen i den gennemgang du ikke forstår. Det vil blive alt for omfattende hvis vi skal skrive hele gennemgangen her :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2013 af mathon

dy/dx=b-a•y

se


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2013 af mathon

dy/dx=a•y•(M-y)

se


Skriv et svar til: Redegør for dy/dx=ay*(M-y)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.