Matematik

Isolering af b :/

09. maj 2013 af Bobsburgers (Slettet)

Heeelp, 

1 = b * (1/3)^2

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2013 af umolich

Hvis du nu dividerer med (1/3)^2 på begge sider af lighedstegnet - så får du:

1 / (1/3)^2 = b

Så er det bare at regne ud hvad det giver - husk at 

(1/3)^2 = (1/3) * (1/3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2013 af Science4ver (Slettet)

du deler med (1/3)^2 på begge sider så der står

1/(1/3)^2 = b


Skriv et svar til: Isolering af b :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.