Matematik

differentiation

15. maj 2013 af Wihi (Slettet)

Er disse to funktioner differentieret rigtigt? 

f(x)=2⋅sin(x)+3x
f ' (x)=2⋅cos(x)+3


f(x)=cos (x^2+1)
f ' (x) = cos⋅x^2 (-sinx)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Den første er korrekt; den sidste er forkert. Benyt formlen for differentiation af en sammensat funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2013 af SuneChr

1)  Korrekt

2)  f ' (x)  =   - 2x·sin (x2 + 1)          Benyt differentiationsreglen for en sammensat funktion.


Skriv et svar til: differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.