Fysik

fysik spørgsmål?

15. maj 2013 af Fideller (Slettet)

Jeg har dette fysik spørgsmål som jeg har meget svært med: En ung person kan høre fra 20 Hz til 20 KHz.
a) Bestem bølgelængden for den højeste tone,
b) Bestem bølgelængden for den højeste tone, han/hun kan høre.

Nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2013 af mathon

     

                                     v = λ • f

                                               λmax = v / fmin

                                               λmin = v / fmax


         v = (330 m/s) + ((0,6 m/s)·C-1) • t


Svar #2
15. maj 2013 af Fideller (Slettet)

Er det a eller b? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er fremgangsmåden til begge spørgsmål.


Skriv et svar til: fysik spørgsmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.