Eksamensforberedelse

hjælp mig det vigtigt til eksam

15. maj 2013 af Aiaradhi (Slettet)

et kilo træ varmer en halv liter fyringsolie brændværdi i et kilo træ = 19 MJ

1 kubik meter= 710 kg

1 kubik meter svar til?______ MJ

omregen værdien af 1 kubik meter bøgebrænde til værdi af olie i liter? _____ liter

 

hjææææælp det vigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2013 af Engineering (Slettet)

.


Svar #2
15. maj 2013 af Aiaradhi (Slettet)

@engineering

hvor kommer halv liter fra


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2013 af Engineering (Slettet)

brændværdi i et kilo træ = 19 MJ

1 kubik meter= 710 kg

1 kubik meter svar til?______ MJ

Samlet værdi 710kg*19MJ/kg=13490MJ

 

Omregen værdien af 1 kubik meter bøgebrænde til værdi af olie i liter? _____ liter

Bøges vægt pr. m3=710kg

Hvis et kil træ varmer 1/2 liter olie!

VI har 710kg og det kan så varme 355L olie!

710/2=355

 

et kilo træ varmer en halv liter fyringsolie

brændværdi i et kilo træ = 19 MJ


Skriv et svar til: hjælp mig det vigtigt til eksam

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.