Matematik

0.175 til 7.5

16. maj 2013 af Rikke65 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan får du 0.175 til 7.5?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2013 af PeterValberg

har det eventuelt noget med procent at gøre og kan det tænkes,
at du har glemt et 1-tal? så det i stedet skal være 17,5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2013 af c_aastrup

To måder i hvert fald

1) Læg 7,325 til 0.175

2) Gang med 42,85714286

Men spørgsmålet er nok for upræcist

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. maj 2013 af SuneChr

Et gæt til

r  =  7,5 %  =  0,075        ⇒         1 + r  =  1,075           ?

# 0   Hvorfor stille så kryptisk et spørgsmål? Vær konkret, så alle kan forstå det.


Skriv et svar til: 0.175 til 7.5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.