Kemi
hældningskoefficient
16. oktober 2005 af
*cecilie* (Slettet)
Jeg er i gang med at lave kemi rapport om Nernst lov, dog er jeg i tvivl om hvordan jeg finder hældningskoefficient ud fra min graf, som er retliniet...
er der nogen der kan hjælpe?
er der nogen der kan hjælpe?
Svar #1
16. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)
Udvælg to punkter på din graf, og brug så sætningen:
a = (y2 - y1) / (x2 - x1)
hvor (x1,y1) og (x2,y2)
derudfra kan du finde hældnings koefficienten
a = (y2 - y1) / (x2 - x1)
hvor (x1,y1) og (x2,y2)
derudfra kan du finde hældnings koefficienten
Svar #2
16. oktober 2005 af *cecilie* (Slettet)
okay tak..
jeg har lige et spørgsmål til:
skal størrelsem mellem y2 og y1 være dobbelt. fx y2= 18 og y1=9
og det samme med x2= 18 og x1=9 ?
jeg har lige et spørgsmål til:
skal størrelsem mellem y2 og y1 være dobbelt. fx y2= 18 og y1=9
og det samme med x2= 18 og x1=9 ?
Svar #3
16. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)
Behøver det såmen ikke at være... bare punkterne ligger et eller andet sted på den rette linje!
Skriv et svar til: hældningskoefficient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
