Kemi

Kemi medicinstudiet

17. maj 2013 af Formelsamling (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan udregnes vedhæftede opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2013 af lasols (Slettet)

50g N2 = 1,8mol N2 idet N2 vejer ca. 28g/mol

da der forbruges 181kJ/mol får vi da 1,8*181= 323kJ og du kan se at det forbuges og ikke dannes fordi idet fortegnet på ΔH er positiv

 


Svar #2
17. maj 2013 af Formelsamling (Slettet)

Tak. Ved du hvordan man løser denne opgave? Den driller også.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2013 af vejgeh (Slettet)

Benyt idealgasligbningen

p*V = n*R*T , samt at n = m/M.. Indsæt sidstnævnte formel i førstnævnte, og isoler m...

V = 25 L

p = 5,20 atm

T = 273,15 + 28 = 301,15 K

M(O2) = 32 g/mol

R = 0,082057 L*atm/(K*mol)...

 

 


Skriv et svar til: Kemi medicinstudiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.