Fysik

Fysik - Hjælp

20. maj 2013 af Dozmit (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg sidder her og skal aflevere fysik, men jeg forstår ikke disse to opgaver. Jeg har ingen ide om hvordan man skal regne det, da vores lærer ikke har givet os nogen forklaringer.

 

håber der er en venlig sjæl der gider at hjælpe.

Vedhæftet fil: fuck.JPG

Svar #1
20. maj 2013 af Dozmit (Slettet)

og

Vedhæftet fil:opgave fuck.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2013 af mathon

 

          generelt:

                                    Eel = R • I2 • t

                                    Eterm = m • c • ΔT


Svar #3
20. maj 2013 af Dozmit (Slettet)

ja den del er færdig nu :) men jeg er lidt i tvivl om det med komentar delen, der ønskes forklaringer på grafer, og parabler?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2013 af mathon

uden energitab

                                      R • I2 • t = m • c • ΔT

                                             m • c    ΔT
                                      I2 = ------- • ---
                                                R       t
                                             


Skriv et svar til: Fysik - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.