Dansk

Projektopgave- Produkt

21. maj 2013 af popeminapop123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Mig og to af pigerne fra min klassse har i denne uge (uge 20) projektopgave. Overemnet er død og ødelæggelse, og vi har derfor valgt at have om seriemordere. Vi har ikke ret mange ideér til vores produkt, så derfor ville vi vide om i har nogle ideer Knus pigerne fra 8ende.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2013 af lalul (Slettet)

hvad er jeres problemstilling :)


Svar #2
21. maj 2013 af popeminapop123 (Slettet)

Hvad er kendetegnet ved seriemordere,og hvilke grunde er der til at de dræber? Skyldes det psykiske problemer eller skyldes det samfundet? Hvordan kan man mindske morderne?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2013 af lalul (Slettet)

Hvis i ikke kan finde på noget er der vel altid 2 muligheder

Film eller

debat

Filmen kunne f.eks. være hvor i interviewer nogle eksperter, det kunne feks være politiet, hvor i så spørger dem om overstående problemstilling, hvordan tror han at man kunne mindske morderne osv.

Hvis i ikke kan få fat på nogen ekspert, kan i jo selv "spille" eksperterne.

Debatoplægget

I kan lave et debatoplæg hvor der er 2 parter der diskutere, det kan være at de diskutere om det skyldes samfundet at seriemordere dræber. Er grunden til at der er så mange mord i USA fordi at deres fængselsstraffe er så hårde. Modsat Danmark som prøver at resocialisere dem der kommer i fængsel. Igen "spil" selv eksperterne, og hav et manuskript klar. 

Eksempel

Vært: Hvordan kan man mindske antallet af mordere

Ekspert 1: Jeg synes at fængselstraffene er for bløde i Danmark, dette gør at seriemorderne ikke er "bange" for at kommer i fængsel osv.

Ekspert 2: Det er jeg ikke enig i fordi at i Danmark prøver vi at resocialisere morderne, sådan så de har en chance for at gøre det bedre når de kommer ud igen

Ekspert 1: men...

Nu var det blot en tanke, jeg har haft projektopgave 2 gange, hvor jeg har lavet et debatoplæg begge gange. Fik 10 den første gang og 12 den anden. Jeg synes at det er en rigtig god ide, fordi man på den måde belyser sit problemstillingen i dit emne. Men i sidste ende er det op til jer at bestemme hvad i gør. Dette var blot en inspiration til hvad i kunne gøre

Håber det hjælper :)

 


Skriv et svar til: Projektopgave- Produkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.