Matematik

Beregn BC - trigonometri

28. maj 2013 af fpoulsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Se vedhæftede dokument!

Jeg skal lave denne opgave uden hjælpemidler (øver til prøve). Men kan det være så simpelt som at sige, 8 x 3 det giver 24, og så skal jeg sige 18/3 og så er resultatet af BC lig med 6?? Det kan ikke passe vel?


Håber I kan hjælpe.

Vedhæftet fil: IMG_2956.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2013 af madsma (Slettet)

Start med at finde forskellen ved at sige: 24/16 = 1,5. dvs. trekant 2 er 1,5 gange større end trekant 1.

Det må svare til, at trekant 1 er 1,5 gange mindre end trekant 2, så derfor skal du dividere 18 med 1,5 for at finde BC.

altså 18/1,5 = 12. BC = 12


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2013 af peter lind

Hvor kommer de 8 fra ? På figuren står der 16 og du skriver 16*3 = 24, hvilket er forkert


Skriv et svar til: Beregn BC - trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.