Kemi
Reaktioner - kemi
19. oktober 2005 af
Konny (Slettet)
Jeg kan simpelthen ikke se hvad jeg gør galt i disse her reaktioner som skal afstemmes, vil blive meget glad hvis nogle tjekker dem igennem:
(IO3-) + (HSO3-) ----> I2 + SO4--
I går fra 5 ned til 0 = 5 ned
S går fra 4 til 6 = 2 op
jeg afstemmer
2IO3- + 5HSO3- ---> 2I2 + 5SO4-- + 3H
og det passer ikke, da der ikke lige mange O og H på begge sider..
Please help..
(IO3-) + (HSO3-) ----> I2 + SO4--
I går fra 5 ned til 0 = 5 ned
S går fra 4 til 6 = 2 op
jeg afstemmer
2IO3- + 5HSO3- ---> 2I2 + 5SO4-- + 3H
og det passer ikke, da der ikke lige mange O og H på begge sider..
Please help..
Svar #3
19. oktober 2005 af Konny (Slettet)
nogle der vil forklarer mig lidt mere avanceret?
på forhånd tak
på forhånd tak
Svar #4
19. oktober 2005 af frodo (Slettet)
2IO3- + 5HSO3- ---> 2I2 + 5SO4-- + 3H+
dernæst skal du jo afstemme med vand, så der er lige meget hydrogen på begge sider.
dvs på hvilken side, skal vandet stå?
dernæst skal du jo afstemme med vand, så der er lige meget hydrogen på begge sider.
dvs på hvilken side, skal vandet stå?
Svar #5
19. oktober 2005 af Konny (Slettet)
på højre side for at få lige mange o'er og h'er på begge sider..
er med nu frodo TAK!
er med nu frodo TAK!
Skriv et svar til: Reaktioner - kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
